За Нас

Фирмата ни е основана през 1993 в град Враца, България с основна дейност внос и търговия с текстил. 
През 1997 откриваме собствена фабрика, като до 2007 дейността ни е свързана с ушиване на връхни дрехи на ишлеме за известни европейски марки.

Началото на марката IDDI поставихме преди 9 години. През последните 6 години, колекциите на IDDI се предлагат и на световния пазар. Към момента, международните ни продажби представляват около 90% от цялата продукция.
Колекциите на IDDI се предлагат в престижни бутици в Англия, Франция, Италия, Гърция, Израел, Ливан, Русия, САЩ и други.
Стилът на IDDI е изчистен, класически и в същото време модерен.

Същността на всяка колекция е „стилна връхна дреха“, която да подчертава модерната женственост.
Платовете са специално подбрани, с високо качество и са произведени в Италия. Включват вълна, кашмир, алпака и мохер.

Всички дрехи се произвеждат в собствената ни фабрика във Враца под стриктен качествен контрол и с много ръчно добавени елементи.
Фабриката ни е изцяло оборудвана с висок клас машини за всички стъпки на производството. Към днешна дата, във фабриката ни работят 95 опитни професионални шивачи. Производственият процес започва с кроене на плата, следено от технолози. След това дрехите преминават през производствената линия под стриктен контрол на всяка фаза от изработката. Крайният контрол на качеството представлява внимателна и безкомпромисна процедура, която сме овладели и определили за най-надеждна през годините. 

Резултатът е майсторски изработени дрехи на приемлива цена.
Продуктите на IDDI са изискани дрехи, които представят нова концепция в съвременните връхни дрехи направени за взискателния клиент, който наистина може да оцени сложната креативна дейност, която се влага във всяка стъпка на процеса на изработка.

Амбицията на екипа на IDDI е всеки сезон е да разработваме нови и атрактивни продукти за нашите клиенти.