ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

С разглеждането и/или използването на този уебсайт Вие се съгласявате с условията за ползване на www.iddi.bg


Предмет на Общите условия:

Общите условия регламентират отношенията, свързани с предоставянето на услугите от IDDI чрез сайта www.iddi.bg. Каталоговата част, е достъпнa за разглеждане от всички. Регистрацията на сайта дава възможност на IDDI да получи достоверна информация за потребителите, които искат да направят поръчка.


Стоки, обект на продажба:

Обект на продажба са стоките, предлагани в сайта към момента на отправяне на заявка за закупуване от страна на потребителя.

Стоките, обект на продажба чрез сайта, са описани по вид и качество в същия. Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става по банков път или с паричен превод в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на върнатата пратката.


Права и задължения на потребителя:

Потребителят има право да разглежда, поръчва и получава стоките от сайта по реда и условията посочени в него.

Потребителят има право да се информира за състоянието на своята поръчка.

Потребителят има право на доставка на заявената стока или стоки на посоченият адрес за доставка, след потвърждение по телефона или e-mail от нас.

Потребителят носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице, чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява IDDI и съответните власти за всеки случай на неправомерен достъп, чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.

Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявения в сайта начин.


Права и задължения на IDDI:

IDDI няма задължението и обективната възможност и не контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги.

IDDI има право, но не и задължение, да запазва материали и информация, използвани или разположени на сървъра на IDDI.

IDDI има право ежеседмично да праща писмо с новини до потребителите на сайта, ако те са съгласни. Това писмо съдържа в себе си актуални промоции, нови продукти, новини за предстоящи празници, свежи идеи за подаръци и др.

IDDI гарантира на своите потребители конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия.

Приятно пазаруване в електронният магазин на IDDI


ГАРАНТИРАНА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ:

Скъпи клиенти,

Уверяваме Ви, че можете да замените или върнете всеки закупен артикул от IDDI в рамките на 30 дни от датата на получаването му.

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - моля свържете се с нас на посочените в сайта телефони. Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.


ЗАМЯНА:


Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля свържете се с нас на посочените в сайта телефони, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната. След като сме обсъдили всички детайли по замяната, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на куриер, или до адреса, който ще Ви дадем. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата е, да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети. Преди да предприемете каквито и да било действия, МОЛЯ се свържете с нас!


ВРЪЩАНЕ:

Ако желаете да върнете закупен от Вас артикул, то трябва да се свържете с нас на посочените в сайта телефони. Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт и какво да предприемете след това. Отново можете да го изпратите до офис на куриер или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 14 работни дни, ще Ви възстановим сумата по банков път или чрез паричен превод. Последващи доставки, при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента.

Две са нещата, които изискваме от Вас:

1. Артикулът да не е носен, пран и/или гладен, да не са правени опити за отстраняване на дефекта при наличие на такъв.

2. Артикулът трябва да има запазен търговски вид и да е придружен с оригинални етикети и опаковки.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас в рамките на 7 работни дни.


МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Необходимо е всяка пратка да бъде обработена преди да я изпратите към нас, в противен случай няма как да сме запознати с подробностите и детайлите около нея.

Няма риск да пазарувате при нас !


ГАРАНЦИИ И ЕТИЧЕН СТАНДАРТ:

Скъпи клиенти,

целият екип на IDDI се ангажира с провеждането на бизнес по честен, отговорен и етичен начин и в съответствие с всички приложими закони, разпоредби и международно признати стандарти.

Ние работим с нашите клиенти, като гарантираме, етична и устойчива верига за доставки, и ви уверяваме, че отговаряме на всички изиасквания за:

· Добри екологични практики

· Етика

· Трудова политика и защита правата на човека

Ние имаме удоволствието да отбележим, че вие можете да пазарувате с увереност и спокойствие без всякакви предубеждения и рискове в нашият електронен магазин www.iddi.bg

Приятно пазаруване!